Avís legal

Serveis Ela Gavá S.L.

L’ús d’aquest lloc, Serveis Ela Gavà S.L., implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

La present Política de Privadesa, regula l’ús del lloc web Serveis Ela Gavà S.L. amb NIF B65679417.
En compliment del que disposa l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (en endavant, “LOPD”), Serveis Ela Gavà SL, l’informa que les dades de caràcter personal que ens proporcioni quan empleni el formulari que apareix a la secció “Contacte” es recolliran en fitxers el responsable és Serveis Ela Gavà SL

Podrà exercir el seu dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals, en els termes i en les condicions previstos en la LOPD, dirigint-se per escrit a Serveis Ela Gavà S.L. situada en Avinguda Marina 56 G, 08850, Sant Boi, Barcelona, ​​o si ho prefereix amb un correu electrònic a info@ela.cat.

Li demanem que comuniqui immediatament a Serveis Ela Gavà S.L. qualsevol modificació de les seves dades de caràcter personal perquè la informació que contenen els nostres fitxers estigui sempre actualitzada i no contingui errors.

Així mateix, amb l’acceptació d’aquest avís legal reconeix que la informació i les dades personals recollides són exactes i veraces. La recollida de les seves dades de caràcter personal es realitza amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats i remetre-li informació sobre l’entitat, serveis, avisos i, en general, informació de Serveis Ela Gavà S.L. que pugui ser del seu interès. De conformitat amb el que preveu l’article 11 de la LOPD, en omplir qualsevol dels formularis d’aquesta pàgina web, dóna el seu consentiment perquè les seves dades siguin tractades, amb la finalitat de dirigir informació, sempre en l’àmbit de les funcions legítimes de cedent i cessionari.

També autoritza Serveis Ela Gavà S.L. perquè puguin remetre comunicacions comercials a través del correu electrònic o de qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Les autoritzacions per a l’enviament d’informació comercial, cessió de dades i enviament de comunicacions comercials per mitjans electrònics seran revocables, en qualsevol moment, mitjançant comunicació escrita dirigida a Serveis Ela Gavà S.L. a l’adreça abans esmentada, en la qual ha d’indicar les dades per a la seva identificació: nom i adreça.

Serveis Ela Gavà S.L. es compromet a tractar de manera absolutament confidencial les seves dades de caràcter personal i a utilitzar-los només per a les finalitats indicades. Així mateix l’informem que Serveis Ela Gavà S.L. té implantades les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat de les seves dades de caràcter personal i evitar la seva alteració, pèrdua i tractament i / o accés no autoritzat, tenint en compte l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos, provinents de l’acció humana o del medi físic i natural, a què estan exposats. Tot això, de conformitat amb el que preveu l’article 9 de la LOPD i en el Reial Decret 994/1999 de 11 de juny, pel qual s’aprova el Reglament de Mesures de Seguretat dels Fitxers Automatitzats que continguin Dades de Caràcter Personal.
Crèdits del web de
Serveis Ela Gavà S.L.

Aquest website ha estat programat per funcionar amb els navegadors Internet Explorer 4 i Netscape Navigator 4 o superiors. Per a la seva òptima visualització recomanem que configuri la pantalla del seu ordinador a una definició de 800 x 600 píxels o superior, amb mida de lletra estàndard.

Dret de propietat i copyright
Serveis Ela Gavà S.L.

info@ela.cat
Pça. Catalunya,2 1er. 3era.
08850 Gavà Barcelona
B65679417
Tel. 670931251