Colònies

Sortida des de l’escola a la casa de colònies.

 

L’objectiu principal d’aquest projecte és donar les eines necessàries als centres amb els quals col·laborem per aconseguir un ple desenvolupament global dels infants que gaudeixen dels nostres serveis.

 

Aquesta tasca la durem a terme des de la organització de les activitats, la coordinació i el control d’aquestes per assegurar un bon resultat.

 

Tot el nostre projecte s’orienta cap a un fi concret, desenvolupar al màxim la importància de les colònies escolars, on les activitats a desenvolupar tinguin un caire lúdic i educatiu. La nostra intenció és organitzar tot el que envolta a unes colònies escolars, des del transport d’anada i tornada a la casa de colònies, passant per les activitats a realitzar i els seus monitors fins a la reserva de la casa que s’ajusti a les necessitats dels nostres clients.

 

En definitiva es tracta de facilitar la recerca de la informació necessària per organitzar unes colònies de cicle mitjançant la nostra GESTIÓ INTEGRAL. Pots descarregar-te el nostre projecte en aquest link: Projecte Colònies Escolars