Festes i events

Som una empresa dedicada al món infantil que oferim una forma diferent de passar-ho bé en les festes, diades i celebracions, sempre parant especial atenció a la seguretat i tranquil·litat dels nostres clients mitjançant un equip de professionals especialitzats en cada servei. Amb els nostres serveis gaudeixen els infants des d’1 fins a 99 anys.

 

Els més de vuit anys que portem en el món de l’espectacle i l’oci ens avalen, oferint un servei integral de contractació de tot tipus d’animació, atraccions, artistes, espectacles o infrastructures (escenaris, carpes, equips de só, etc.) per tota mena de clients com son les Escoles, Ajuntaments, Centres Comercials, Administracions, Empreses, Associacions de veïns, Particulars, etc..

Disposem d’un sistema de “gestió integral”, utilitzat en altres branques de la nostra empresa, que dóna un excel·lent resultat en quan al binomi qualitat-preu es refereix, donant al nostre client un servei de QUALITAT AL MILLORPREU del mercat.

 

La FORFI-FESTA té una durada de tres hores, amb activitats ininterrompudes en les quals, les dues primeres hores, funcionen simultàniament i que com a exemple pot ser amb aquest format: el circuit de quads, el rocòdrom i el tobogan inflable,etc; mentres que en la tercera tanquem amb un final de festa espectacular: el canó d’escuma.

 

Tot això, sempre acompanyat de la millor música festiva des d’un equip de só de més de 1.000w.

 

Lloguer d’Equip de so, cadires i taules per parlaments i festes.

 

La vostra festa o event la podeu confeccionar a la vostra mida, tant el menu com el servei de taules, cadires, carpes, etc..

 

En definitiva tot un món de possibilitats per tal que podeu fer de la vostra festa fi de curs,diada, inauguració, etc., l’event de l’any.