Activitats plàstiques i d’animació

 

 

  •  Acompanyament per sortides i colònies: recolzem al professorat de l’escola en les seves sortides culturals i educatives que  es realitzen o inclòs en les colònies programades pel centre educatiu. Aquest servei tracta de reduir la ratio alumnat-professor per tal que les sortides siguin més enriquidores pels infants i els mestres tinguin un ajut en la seva tasca educativa dintre de la sortida o colònia.

 

  • Scrap Booking: Aquest magnífic mon fa que amb papers, retalls i qualsevol material que tinguem a ma aconseguim embellir els nostres millors moments capturats a  les nostres fotografies. Deixeu-vos enamorar per aquest mon que converteix simples papers en obres plenes d’amor i estima.

 

  • Artesania-Dibuix i Pintura: La filosofia d’aquesta activitat gira entorn a que les manualitats s’han d’adaptar a les edats amb les que treballem, i per que això es compleixi s’han de tenir present diferents requisits com són: els materials han de ser assequibles, el procediment deu ser relativament senzill i n perillós, i per últim han de ser treballs pensats en funció de l’edat del participant.

 

  • Taller de cuina: Pretén donar a conèixer una cuina fàcil i senzilla als més menuts, on, de manera participativa i divertida, podran veure les transformacions dels productes elaborats amb les seves pròpies mans.

 

  • Contes i titelles: Els contes i les titelles són l’eina perfecta per transportar als infants a un món ple d’aventures i sorpreses. Tot i que els més menuts són els que mostren més interès en aquesta activitat, la nostra proposta va dirigida tant a petits com a grans.

 

  • Expressió artística: Aquí combinem tres especialitats que serien manualitats-dibuix i pintura, cuina per infants i contes i titelles. Es pretén arribar als més petits d’una manera visual i divertida mitjançant contes vivents, titelles, animació variada i amb una participació directa del nen/a ja que prepara decorats, crearà titelles, es disfressarà i viurà diferents personatges dels quals ell/a formarà part, practicarà cuina per a infants i realitzarà diferents manualitats.

 

  • Mondijocs: Amb aquesta activitat volem apropar als participants a jocs d’arreu del món, ja sigui a nivell de jocs de taula com a nivell de jocs   d’exterior, com a jocs tradicionals, etc.. Realitzaran les seves pròpies joguines i els seus propis jocs.