Activitats d’expressió corporal

 

 

  • Dansa Moderna: mitjançant la pràctica constant de l’activitat física  a través d’aquesta programació de Dansa Moderna pretenem millorar la salut i augmentar a qualitat de vida els practicants, per poder-los fer sentir satisfets amb la seva persona, cos i condició física.

 

  • Teatre: en aquesta activitat pretenem educar als nens/es en l’art de la dramatització i que activitats relacionades amb aquesta siguin un recurs educatiu, així doncs comprendrà experiències, treballs i exercicis de dramatització adaptats a diferents nivells.

 

  • Música: tenint en compte la música com a un llenguatge més de comunicació, transmetrem als nens l’interès per desenvolupar els aspectes relacionats amb aquesta, de manera que els hi puguem oferir un ampli ventall de coneixements i pràctica sobre la matèria.

 

  • Percussió: és, potser, la manera més propera per apropar-nos als infants mitjançant la música, donat que, per la seva metodologia, la percussió els hi pot atreure més i és un àmbit més a l’abast dels infants per començar a gaudir de la música.

 

  • Ioga infantil: Son molts els beneficis que proporciona el ioga als infants, els ajuda a millorar la seva autoestima, la seva concentració, els dóna tranquil·litat, i en alguns casos els permet corregir dolences físiques congènites o adquirides.